Οι υπηρεσίες μας στη διάθεσή σας

Με τις αγορές σας στην ΙΚΕΑ κερδίζετε χρήματα αλλά παράλληλα χρόνο και ενέργεια. Η ΙΚΕΑ σας προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες για να σας βοηθήσει, από τη μεταφορά των αγορών σας μέχρι τη συναρμολόγηση τους. Είναι βέβαιο ότι όσο πιο πολλά κάνετε μόνοι σας τόσο λιγότερη θα είναι η οικονομική σας επιβάρυνση. Μπορείτε όμως να αφήσετε σε εμάς να κάνουμε τα περισσότερα για εσάς και εσείς απλώς να χαλαρώσετε!
   
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Γιατί μερικές φορές οι ιδέες σας είναι μεγαλύτερες από το αυτοκίνητό σας.
   
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Κερδίστε χρόνο με την Υπηρεσία Συλλογής και Μεταφοράς.
   
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
Γιατί είναι ωραίο κάποιος άλλος να κάνει τη συναρμολόγηση.
   
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Γιατί η εγκατάσταση κουζίνας δεν είναι και η αγαπημένη δραστηριότητα όλων μας.
   
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Διευκολύνετε τις αγορές σας με την υπηρεσία μέτρησης κουζίνας. Η συνεργαζόμενη εταιρεία διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μετρούν με ακρίβεια τις διαστάσεις το χώρου σας.
   
ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΚΕΑ
Στην ΙΚΕΑ σας προσφέρουμε χώρους δωρεάν στάθμευσης, ενώ έχουμε προβλέψει επιπλέον, ειδικά διαμορφωμένες θέσεις για οικογένειες με παιδιά.
   
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Προσφέρουμε ευέλικτους τρόπους πληρωμής για να αρχίσετε σήμερα την επίπλωση του σπιτιού σας, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε αμέσως.
   
ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΙΚΕΑ
Δημιουργήστε την κουζίνα ή την ντουλάπα των ονείρων σας! Κάντε το δικό σας σχέδιο σε 3D, επιλέξτε χρώματα και συνδυασμούς με τη βοήθεια του προσωπικού μας, αλλά και μόνοι σας από το σπίτι. Δεν είναι διαθέσιμα σε έκδοση για κινητό.
   
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΡΑΨΙΜΑΤΟΣ
Μπορούμε να ράψουμε υφάσματα ΙΚΕΑ στα μέτρα που θα μας δώσετε.
   
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια...
   
ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ WIFI ΠΑΝΤΟΥ
Σερφάρουμε μαζί δωρεάν σε όλους τους χώρους των καταστημάτων ΙΚΕΑ.
   
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Τώρα σας βοηθάμε να προετοιμάσετε τις αγορές σας για την κουζίνα ακόμα πιο εύκολα. Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού για το σχεδιασμό της κουζίνας σας την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί εδώ.
   
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
Δημιουργήστε την κουζίνα που φαντάζεστε από την άνεση του χώρου σας! Ο εξειδικευμένος σύμβουλος κουζίνας σας επισκέπτεται στο χώρο σας για να σχεδιάσετε μαζί την κουζίνα που ονειρεύεστε.
   
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΠΛΩΣΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ
Εμπνευστείτε και δημιουργήστε τους χώρους του σπιτιού σας όπως τους φαντάζεστε με τη βοήθεια του προσωπικού σας διακοσμητή"!