Δημιουργήστε το λογαριασμό σας

captcha

Όροι του Ηλεκτρονικού καταστήματος της Housemarket A.E. & Διαχείριση Προσωπικών Δεδομένων

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 Ε.Ε. χρειαζόμαστε την συγκατάθεσή σας, για να γίνεται ακόμη πιο εύκολα η διαδικασία παραγγελιών στο www.ikea.gr και να σας παρέχουμε πρόσθετες υπηρεσίες.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τους νέους όρους χρήσης. Επιπλέον, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να λαμβάνετε και εξατομικευμένες προτάσεις για προϊόντα και υπηρεσίες τα οποία είναι πλήρως προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας, θα πρέπει να μας δώσετε την συγκατάθεση σας ώστε να επεξεργαζόμαστε με αυτοματοποιημένες διαδικασίες τις προτιμήσεις και τα στοιχεία των αγορών σας .Επίσης θα πρέπει να επικαιροποιήσετε τα στοιχεία σας μέσα από τον προσωπικό σας λογαριασμό στο μενού Προσωπικές πληροφορίες.

Συγκατάθεση για συλλογή προσωπικών δεδομένων

* Μπορείτε εσείς να ορίσετε ποια μέσα επικοινωνίας θα χρησιμοποιούμε για αποστολή ενημερωτικού και προωθητικού υλικού από το πεδίο Επεξεργασία στο μενού Προσωπικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 Ε.Ε., για όλους τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να ασκήσετε κατά περίπτωση, οποτεδήποτε, τα δικαιώματά σας όπως αυτά αναφέρονται στο άρθρο 3.2δ) των όρων χρήσης  του www.ikea.gr είτε μέσα από τον προσωπικό σας λογαριασμό στο μενού Προσωπικές πληροφορίες  στο πεδίο Επεξεργασία, είτε με ηλεκτρονική αλληλογραφία στο dpo@fourlis.gr ή στο cs.ecommerce@ikea.gr. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον αμφισβητείτε την ορθή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία  μας για να σας παρέχουμε τις αναγκαίες εξηγήσεις. Αν παρόλα αυτά εξακολουθείτε να θεωρείτε ότι έγινε μη σύννομη χρήση των δεδομένων σας έχετε δικαίωμα προσφυγής στην αρμόδια αρχή ( Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα).

Αποθήκευση και συνέχεια