Ο ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ 2019 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Φέτος, θέλαμε να γιορτάσουμε το πόσο διαφορετικά ζούμε όλοι μας. Για να το πετύχουμε αυτό, δημιουργήσαμε επτά σπίτια, το καθένα με τη δική του ιστορία.

Είτε είναι ένα σπίτι 16 τετραγωνικών μέτρων, είτε μία μεγάλη μονοκατοικία, μπορούμε να σας δώσουμε λύσεις για μία καλύτερη καθημερινή ζωή. Τουλάχιστον αυτό ελπίζουμε.

Επιπλέον, έχουμε πολλά νέα προϊόντα και ιδέες. Το καλύτερο από όλα; Όλα μας τα προϊόντα είναι λειτουργικά, με τη σωστή ποιότητα και χαμηλή τιμή.
 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Δείτε τα βίντεο του καταλόγου, εμπνευστείτε και ανακαλύψτε ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας

Δείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο IKEA

ΕΝΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο θα βρείτε μοναδικές ιδέες για την επίπλωση του σπιτιού σας, χαρακτηριστικές ιστορίες και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Ο κατάλογος θα είναι διαθέσιμος σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ από την 1η Οκτωβρίου 2018.
ΕΝΤΥΠΑ IKEA

Τα έντυπα ΙΚΕΑ έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν πιο λεπτομερείς πληροφορίες για τα προϊόντα καθώς και περισσότερη έμπνευση για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Μπορείτε να δείτε τα έντυπα ΙΚΕΑ σε ηλεκτρονική μορφή στις παρακάτω διευθύνσεις ή μέσω της εφαρμογής του καταλόγου ΙΚΕΑ. Τα έντυπα είναι διαθέσιμα και στα καταστήματα ΙΚΕΑ.
 

Ντουλάπες 2019
Κουζίνες 2019
Μπάνια 2019

IKEA BUSINESS
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΝΑΠΕΔΩΝ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ

ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

IKEA FAMILY MAGAZINE ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019