Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας
ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ 2018

Είναι εκείνες οι στιγμές που θέλετε να χουζουρέψετε στο κρεβάτι λίγο ακόμα ή εκείνα τα απογεύματα στη βεράντα που θέλετε να κρατήσουν λίγο παραπάνω. Είναι εκείνα τα βράδια που θέλετε να καθίσετε λίγο ακόμα στον καναπέ κι ας κλείνουν τα μάτια σας ή εκείνα τα πρωινά που θέλετε να παίξετε κι άλλο με τα παιδιά! Είναι εκείνες οι φορές που θα θέλατε να μπορείτε να σταματήσετε τον χρόνο για να περάσετε λίγες ακόμα στιγμές με την παρέα, με την οικογένειά σας… αλλά και με τον εαυτό σας! Και τι είναι τελικά; Είναι όλες οι στιγμές στο σπίτι που θα θέλατε να κρατήσουν λίγο ακόμα.
 
Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η εφαρμογή είναι μια ψηφιακά βελτιωμένη εκδοχή του καταλόγου. Για να έχετε τον κατάλογο πάντα μαζί σας! 
                           

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Ο ηλεκτρονικός Κατάλογος ΙΚΕΑ 2018 είναι εδώ.


ΕΝΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο θα βρείτε ιδέες και λύσεις για να κάνετε καλύτερη την καθημερινή ζωή στο σπίτι. Μάθετε όλες τις τάσεις για το σύγχρονο καθιστικό που είναι ανοιχτό για εσάς, τους φίλους σας και την οικογένειά σας 24 ώρες το 24ωρο. Ο κατάλογος θα είναι διαθέσιμος σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ από τις 3 Οκτωβρίου 2017.
Βρείτε εδώ προσφορές, νέες χαμηλότερες τιμές και προτάσεις του Εστιατορίου ΙΚΕΑ

ΕΝΤΥΠΑ IKEA

Τα έντυπα ΙΚΕΑ έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν πιο λεπτομερείς πληροφορίες για τα προϊόντα καθώς και περισσότερη έμπνευση για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Μπορείτε να δείτε τα έντυπα ΙΚΕΑ σε ηλεκτρονική μορφή στις παρακάτω διευθύνσεις ή μέσω της εφαρμογής του καταλόγου ΙΚΕΑ. Τα έντυπα είναι διαθέσιμα και στα καταστήματα ΙΚΕΑ.
 

ΚΟΥΖΙΝΕΣ 2018
ΜΠΑΝΙΑ 2018
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ 2018
IKEA BUSINESS 2018
ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ 2018
IKEA FAMILY MAGAZINE
ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018
ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 2018


ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ:

ΙΚΕΑ Social Media