Όταν μοιράζεστε το υπνοδωμάτιό σας με το μωρό σας

18-Ιαν-2019
Είτε μοιράζεστε το υπνοδωμάτιο επειδή το θέλετε, είτε από ανάγκη, εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον χώρο λειτουργικό και ευχάριστο για όλους.
Όταν μοιράζεστε το υπνοδωμάτιό σας με το μωρό σας

Φτιάξτε μία ζεστή γωνιά

Διαλέξτε σε ποια γωνιά του υπνοδωματίου θα μπει η κούνια, ολοκληρώστε τη με απαλά λευκά είδη και προσθέστε ένα παιδικό φωτιστικό στο ύψος της κούνιας. Όταν το μωρό σας μεγαλώσει λίγο, αφαιρέστε την μία πλευρά της κούνιας.

STRANDMON Παιδική πολυθρόνα
STRANDMON Παιδική πολυθρόνα

Διαβάστε τα πιο όμορφα παραμύθια

Τα παιδιά λατρεύουν να μιμούνται τους γονείς τους. Έτσι με μία πολυθρόνα για εσάς και μία παιδική για το μικρό σας, μπορείτε να διαβάζετε μαζί παραμύθια και όταν μεγαλώσει και αρχίσει να διαβάζει, θα διαβάζετε ο καθένας το δικό του βιβλίο.

SUNDVIK Αλλαξιέρα/συρταριέρα SUNDVIK Αλλαξιέρα/συρταριέρα

Λειτουργική αλλαξιέρα

Βρείτε μία άλλη χρήση για την αλλαξιέρα όταν το μωρό σας μεγαλώσει. Αυτή μετατρέπεται σε συρταριέρα για να αποθηκεύετε διάφορα αντικείμενα και στο ράφι μπορείτε να βάλετε λούτρινα και βιβλία.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.