Διακοσμήστε το σπίτι σας με φυτά

03-Αυγ-2018
Δοκιμάστε διάφορους τρόπους ώστε να διακοσμήσετε τον χώρο σας με φυτά. Τα φυτά έχουν την δυνατότητα να δίνουν παραπάνω στιλ σε μονόχρωμα έπιπλα και να βοηθούν στον διαχωρισμό των χώρων.
Διακοσμήστε το σπίτι σας με φυτά
SOCKER Κασπό SOCKER Κασπό

Φτιάξτε μία ασυνήθιστη γωνιά

Βρείτε νέους χώρους για να φυτέψετε τα αγαπημένα σας φυτά. Η Τάνια έφτιαξε μία γωνιά με μικρά κασπό πάνω σε μία παλιά, ξύλινη σκάλα. «Έχοντας πολλά φυτά μέσα στο σπίτι νιώθουμε πιο κοντά στον έξω κόσμο και στη φύση,» λέει η Τάνια.

INGEFÄRA Γλάστρα με πιάτο INGEFÄRA Γλάστρα με πιάτο

Προσθέστε φυτά για ιδιωτικότητα

Χρησιμοποιήστε μεγάλα, ίσια φυτά που να μεγαλώνουν κάθετα για να δημιουργήσετε διακριτικά διαχωριστικά μεταξύ των χώρων του σπιτιού. «Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι για να διαμορφώσουμε έναν ενιαίο χώρο καλό θα ήταν να δημιουργήσουμε ξεχωριστές γωνιές,» λέει η Τάνια. Τοποθέτηστε φυτά σε διαφορετικά χρώματα, ύψη και κασπό μπροστά από ένα μονόχρωμο διαχωριστικό μεταξύ καθιστικού και υπνοδωματίου.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.