Κάθε Δευτέρα τον Μάρτιο!

Κερδίστε το 10% του ποσού της απόδειξής σας κάθε Δευτέρα, για την επόμενη αγορά σας. Ισχύει για αγορές 50€* και πάνω.
*Υπολογίζεται στην τελική αξία των προϊόντων του καταστήματος και του Σουηδικού Καταστήματος Τροφίμων ΙΚΕΑ, αφού αφαιρεθούν όλες οι εκπτώσεις και η αξία των υπηρεσιών.

Ισχύει κάθε Δευτέρα μόνο για τον μήνα Μάρτιο (4/03, 18/03) για αγορές που θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα ΙΚΕΑ ή για παραγγελίες που θα δοθούν στο ΙΚΕΑ e-shop και στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ στις παραπάνω ημερομηνίες.  Για το IKEA eshop ισχύουν επιπλέον η Δεύτερα 11/03 & 25/03. 

Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει από την επομένη ημέρα της αγοράς και μέχρι τις 30/04/2019. Δεν ανταλλάσσεται με μετρητά. Η επιστροφή προϊόντος είναι δυνατή μόνο με πιστωτικό σημείωμα. Δε συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά. 

Κάθε Τρίτη τον Μάρτιο!

-50% σε επιλεγμένα ζεστά πιάτα

Ζεστά πιάτα: χοιρινό σνίτσελ, μοσχαρίσιο burger.
Ισχύει για κατανάλωση εντός των εστιατορίων των καταστημάτων ΙΚΕΑ κάθε Τρίτη μόνο για τον μήνα Μάρτιο (5/03, 12/03, 19/03, 26/03)
Δεν ισχύει για τα παιδικά γεύματα. Δεν συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά.

Κάθε Τετάρτη τον Μάρτιο! Δωρεάν Μεταφορά!

Για αγορές επίπλων αξίας 300€* και πάνω έχετε δωρεάν μεταφορά στη Ζώνη 1.
 

*Υπολογίζεται στην τελική αξία των επίπλων, αφού αφαιρεθούν όλες οι εκπτώσεις και η αξία των υπηρεσιών.
Ισχύει κάθε Τετάρτη μόνο για τον μήνα Μάρτιο (6/03, 13/03, 20/03, 27/03) για αγορές επίπλων που θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα ΙΚΕΑ ή για παραγγελίες επίπλων που θα δοθούν στο ΙΚΕΑ e-shop και στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ στις παραπάνω ημερομηνίες.
Ισχύει για τις πόλεις των Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Λάρισας, Ηρακλείου, Χανίων, Ρόδου, Πάτρας και Κομοτηνής (Ζώνη 1). 
Δε συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά. Δεν ισχύει για τα προϊόντα από το τμήμα Ευκαιριών και τα προϊόντα οικιακού εξοπλισμού. Δεν ανταλλάσσεται με μετρητά.  Η δωρεάν μεταφορά ισχύει μόνο για τους επίσημους συνεργάτες μεταφορών ΙΚΕΑ.  

Κάθε Πέμπτη τον Μάρτιο!

-50% σε επιλεγμένα ζεστά πιάτα

Ζεστά πιάτα: λαζάνια μπολονέζ, burger λαχανικών.
Ισχύει για κατανάλωση εντός των εστιατορίων των καταστημάτων ΙΚΕΑ κάθε Πέμπτη μόνο για τον μήνα Μάρτιο (7/03, 14/03, 21/03, 28/03)
Δεν ισχύει για τα παιδικά γεύματα. Δεν συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά.


Κάθε Παρασκευή τον Μάρτιο! Δωρεάν Συναρμολόγηση!

Για αγορές επίπλων αξίας 300€* και πάνω έχετε δωρεάν συναρμολόγηση στη Ζώνη 1. 

*Υπολογίζεται στην τελική αξία των επίπλων, αφού αφαιρεθούν όλες οι εκπτώσεις και η αξία των υπηρεσιών.

Ισχύει κάθε Παρασκευή μόνο για τον μήνα Μάρτιο (1/03, 8/03, 15/03, 22/03, 29/03) για αγορές που θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα ή για παραγγελίες που θα δοθούν στο ΙΚΕΑ e-shop και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ τις παραπάνω ημερομηνίες.
Η εντολή της συναρμολόγησης των επίπλων θα πρέπει να δίνεται στην συνεργαζόμενη εταιρεία την ίδια ημέρα της αγοράς και για τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ κατά την ημέρα της παραλαβής των επίπλων.
Ισχύει για τις πόλεις των Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Λάρισας, Ηρακλείου, Χανίων, Ρόδου, Πάτρας και Κομοτηνής (Ζώνη 1).
Δεν ισχύει για τα έπιπλα κουζίνας, τα προϊόντα από το τμήμα Ευκαιριών και τα προϊόντα οικιακού εξοπλισμού. Δε συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά.  Δεν ανταλλάσσεται με μετρητά.  Η δωρεάν συναρμολόγηση ισχύει μόνο για τους επίσημους συνεργάτες συναρμολόγησης επίπλων ΙΚΕΑ.